Ramenwas

Vlekkeloze ramen dankzij Cleaning Demine

Een onberispelijke uitstraling begint bij glasheldere ramen. Vuile ramen kunnen namelijk afleiden van de rest van je pand. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken. Onze professionele glazenwassers zorgen voor een grondige reiniging en laten je ramen weer schitteren. Bovendien verbetert dit ook de lichtinval in je gebouw.

Wat houdt glasreiniging in?

Of je nu nood hebt aan een standaard glasreiniging of moeilijk bereikbare ramen, zoals dakramen, veranda's en hooggelegen ramen, onze schoonmakers staan klaar om jouw ramen te wassen. Ze verzorgen niet alleen de glasbewassing, maar ook het technisch onderhoud. Bovendien nemen ze ook het schrijnwerk rond je ramen onder handen, inclusief de kozijnen en rolluiken.

Hoe krijgen we streeploze ramen?

Om je ramen volledig proper te krijgen, maken we gebruik van osmosewater. Dit is water dat gedemineraliseerd is en dus geen mineralen bevat. Hierdoor blijven er geen strepen of vlekken achter wanneer je ramen drogen. Die strepen worden namelijk veroorzaakt door mineralen en zout, en in osmosewater zit enkel water (H₂O). Zo krijg je dus glanzende, vlekkeloze ramen. Onze schoonmakers maken gebruik van vertrouwd materiaal zoals een spons, zeemvel en ramenwisser om de klus te klaren.

Of je nu op zoek bent naar een eenmalige poetsbeurt of een periodiek onderhoud, Cleaning Demine is er er om jouw ramen te laten schitteren.

Onze andere diensten

Gespecialiseerde reiniging

Gespecialiseerde schoonmaak bij zwaar vervuilde woningen, brandschade, waterschade, ..

Details
arrow-icon

Reinigen

Naast ramen wassen, reinigen onze experts ook zonnepanelen, dakgoten, daken, gevels, opritten, veranda's..

Details
arrow-icon

Schoonmaak

Wij staan in voor de efficiënte schoonmaak van bedrijfsgebouwen of kantoren, op éénmalige of frequente basis

Details
arrow-icon