Reinigen

Een grondige reiniging van jouw pand

Bij onze experts kan je niet alleen terecht voor het wassen van ramen, maar ook voor het reinigen van zonnepanelen en dakgoten. Door zonnepanelen regelmatig te wassen met osmosewater, kan je rendementsverlies vermijden en zo meer opbrengst halen uit jouw zonne-energiesysteem. Onze professionals beschikken over het juiste materiaal en hebben de nodige opleiding om veilig op hoogte te werken.

Een periodieke reiniging van dakgoten is dan weer cruciaal om verstoppingen en vieze geurtjes te voorkomen. We raden aan om dit minstens één keer per jaar te laten uitvoeren.

Ook voor een gevelreiniging kan je bij ons terecht. Door de dagelijkse invloed van bijvoorbeeld mos en algen kan de gevel van jouw pand vuil en aangetast raken. Niet alleen geeft dit een slechte indruk, het kan ook vochtproblemen veroorzaken en de levensduur van jouw gebouw verminderen. Een grondige gevelreiniging zorgt niet alleen voor een stralend uitzicht, maar ook voor een vochtwerende functie en een langere levensduur van jouw pand.

Onze andere diensten

Gespecialiseerde reiniging

Gespecialiseerde schoonmaak bij zwaar vervuilde woningen, brandschade, waterschade, ..

Details
arrow-icon

Schoonmaak

Wij staan in voor de efficiënte schoonmaak van bedrijfsgebouwen of kantoren, op éénmalige of frequente basis

Details
arrow-icon

Ramenwas

Wij wassen ramen zonder strepen. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen of in de hoogte

Details
arrow-icon