Over ons

Stappenplan

Aangezien we zelf ooit als schoonmakers zijn begonnen, zijn we in staat om uw behoeften en vragen beter in te schatten. We begrijpen het belang van de juiste timing en het stellen van prioriteiten. Bovendien zijn we bedreven in het selecteren van geschikte medewerkers die bij uw specifieke vereisten passen.

  • We komen ter plaatse om de opdracht in detail te bekijken, te bespreken en uw wensen te vernemen. Op deze basis kunnen we een correcte prijsofferte opmaken.
  • De periodiciteit is door u te bepalen en hangt af van een aantal factoren zoals de branche, de gebruiksintensiteit, de bedrijfsgewoonten, …
  • De gewenste timing voor de uitvoering: er zijn kortweg 2 mogelijkheden: ofwel tijdens de werkuren, ofwel erbuiten. Indien er binnen de werkuren kan gepoetst worden leggen we het beklemtonen we bij onze poetsmedewerker(s) steeds attentvol te zijn tegenover uw personeel en uw eventuele klanten. Indien buiten uw kantooruren dient te worden schoongemaakt: onze poetsers zijn ook gescreend op betrouwbaarheid en discretie.
  • De vaste medewerker(s) per klant is bij ons de norm. Daar zijn we op ingesteld. Ingeval van afwijking wordt de contactpersoon van uw bedrijf of organisatie vooraf verwittigd.
  • Bij elke opstart en dus eerste poetsbeurt is er sowieso de aanwezigheid van de zaakvoerder om alle gemaakte afspraken nog eens “on the spot” uit te leggen aan onze medewerker(s). De bedoeling is in de toekomst het script nauwgezet te volgen.
  • In kantooromgevingen gaat de bijzondere aandacht naar de elementen waar hygiëne en properheid cruciaal zijn: desks, toetsenborden, telefoons, printers, bedieningsknoppen, koffiemachines, microwaves, deurgrepen, leuningen.
  • Nadien nemen we regelmatig contact om te zien of alles verder naar wens verloopt. Dit is voor ons een belangrijke quality check.
Architect

Alberto Infantino

Project manager

Jess Musk

Support

Tomaas Hirschi

Block Services

service-icon
Gespecialiseerde reiniging

Gespecialiseerde schoonmaak bij zwaar vervuilde woningen, brandschade, waterschade, ..

Details
arrow-icon
service-icon
Reinigen

Naast ramen wassen, reinigen onze experts ook zonnepanelen, dakgoten, daken, gevels, opritten, veranda's..

Details
arrow-icon
service-icon
Schoonmaak

Wij staan in voor de efficiënte schoonmaak van bedrijfsgebouwen of kantoren, op éénmalige of frequente basis

Details
arrow-icon